Foto: PR

Beach volleybal toernooi in Mariënvelde

MARIENVELDE  -Volleyballiefhebbers kunnen zich nog aanmelden voor het 25e Marvo’76 Beach volleybaltoernooi op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli 2022 op het kerkplein / BMV parkeerplaats in Mariënvelde. Dit is het weekend voor de Zwarte Cross. De inschrijving is reeds gestart, en in elke klasse kunnen we nog teams gebruiken. Heb je zin in een sportieve en gezellige dag, geeft je dan snel op. Dit kan nog tot 20 juni.

In deze speciale editie van de MarvoBeach, starten we op vrijdagavond 8 Juli met een nieuw onderdeel, en wel een bedrijventoernooi, waar we 4 tegen 4 spelen. Geopend voor bedrijven en organisaties om samen eens lekker een beachvolleyballetje te slaan. We starten rond 18.00 uur. Teams die meedoen, schrijven zich in voor een arrangement met 4x rondes hapjes, mogelijkheid tot promotie op het toernooi, 24x consumptiemuntjes voor drank. Inschrijfgeld voor bedrijven is €150.

Na afloop van het bedrijventoernooi, is er voor iedereen een heuse beachparty met cocktails! Dit mag je niet missen!

Op zaterdag 9 juli starten we met het 2×2 toernooi. In deze klasse is er een dames en heren poule, waarin we 2 tegen 2 spelen. Deze klasse op de MarvoBeach is voor de echte fanatiekeling een fantastische onderdeel.

Naast de 2×2 in de ochtend, speelt ook de jeugd (volleybaljeugd heeft de toekomst!) met de Mini’s (circulatievolleybal niv. 5 & 6) en de ABC Jeugd tot 18 jaar in teams van 4 spelers.

Zaterdagmiddag wordt er gestreden om de “Marvo-Beach-Cup”. In die klasse spelen de meer prestatiegerichte dames- en herenteams en wordt er nauwer volgens de regels gespeeld. Dit is bedoeld voor competitiespelers, waarbij het niveau gemiddeld rond de 1e – 2e klasse ligt en gespeeld wordt in teams van 3 personen.

De zondag staat geheel in het teken van recreatief Beach volleybal voor bedrijven-, vrienden- en familieteams. Heren- en damesteams spelen 3 tegen 3, mixed teams spelen 4 tegen 4.

De inschrijfgelden per team zijn: 2×2 toernooi en Jeugd: €15, Beach Cup & recreatief zondagochtend dames /heren: €20, Mixed recreatief zondagmiddag: €25.

Zondag 10 Juli BBQ: Na afloop van het zondag programma biedt Marvo ’76 de mogelijkheid om gezamenlijk met je team en supporters/ vrienden/ familie te barbecueën (reserveren vereist).

Voor het inschrijfformulier (toernooi en BBQ) kunt u terecht op onze website www.marvo76.nl. Voor meer informatie kunt u mailen naar marvo76toernooi@gmail.com of kijk op facebook of Instragram “MarvoBeach”.

Dit bericht is 2479x gezien


Geef een reactie.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.