40-jarig jubileumfestival Normaal uitverkocht!

LOCHEM – Op 18 december jongstleden maakte de Achterhoekse rockband Normaal bekend haar 40-jarig jubileum te vieren op Hemelsvaartsdag 2015 in Lochem met een heus jubileumfestival. De kaartverkoop ging vanaf de start van de voorverkoop als een speer en met trots kan de band meedelen dat de kaarten zijn uitverkocht! Het speciale jubileumconcert zal tevens de aftrap zijn van de allerlaatste veldtocht (tour) van Normaal.

De capaciteit van het festivalterrein ligt op 10.000 bezoekers. Er is besloten om de kaartverkoop  tijdelijk te stoppen en een beperkt aantal kaarten in de eerste week van mei aan te bieden. Dit om de zwarthandel tegen te gaan. Fans van de band die nog geen kaart hebben, krijgen dus nog een laatste kans om alsnog een toegangsbewijs tegen gebruikelijk tarief te bemachtigen.

Programma 40-jarig jubileumfestival
Zoals reeds vermeld zal voor Normaal het speciale jubileumconcert de opening zijn van de 40ste en laatste veldtocht. De band zal met twee sets afsluiten. Voor de fans van Jovink & The Voederbietels is het ook een unieke gelegenheid, want dit optreden zal het enige zijn buiten de optredens op de Zwarte Cross. King Of The World is de nieuwe blues-, rhythm & rootsband met o.a. voormalig Normaal drummer Fokke de Jong en Cuby & The Blizzards gitarist Erwin Java in de gelederen. Rowwen Hèze is een fenomeen binnen de vaderlandse muziekscene. Van feesttent, club, theater tot festivalweide, de Limburgse band is er immer een graag geziene gast met haar op folk en texmex geschoeide muziek in de streektaal. Kortom: stuk voor stuk muzikanten die volgens Normaal niet zouden mogen ontbreken op deze bijzondere dag. Het feest zal worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.
40-Jarig jubileum Normaal – 14 mei 2015 (Hemelvaartsdag)
Ampsenseweg, Lochem
12:00 uur aanvang – 24:00 uur sluit

Meer informatie: www.normaal.nl