Aaltens Artistiek Popbelang ( AAP) ondersteunt Schiller’s Request met popfestival!

Deel dit bericht

AALTEN- Zaterdag 20 december zal Vereniging Aaltens Artistiek Popbelang ( AAP) wederom Schiller’s Request ondersteunen. Tien dagen lang zal Café Schiller, oftewel de Oerkroeg, bol staan van de activiteiten voor het goede doel, het AAP festival is daarvan een onderdeel.
3FM vraagt met Serious Request 2014 aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.
Voor het Rode Kruis zal, via het bekende glazen huis, zoveel mogelijk geld ingezameld worden. Aaltens Artistiek Popbelang (AAP) wil lokaal, met tal van andere initiatieven in Aalten, inspringen op deze actie.

In Oerkroeg Schiller te Aalten zal AAP uitpakken met 5 bands uit het heden en verleden. AAP hoopt ook dit jaar weer op een uitverkochte avond.
De namen op dit fraaie en muzikaal gemêleerd festival zijn inmiddels bekend. De formatie STIFF, ooit opgericht in 1982 door Werner Schaapveld en Leo Postma, zal een mix van pop en wave ten gehore brengen.
De band Raw Flowers , met Aaltenaar Paul Diersen op gitaar, zal absoluut de pannen van het dak blazen met hun aanstekelijke rock. Raw flowers timmert momenteel flink aan de weg binnen het Nederlandse popcircuit. De band Aphrodite duikt de oefenruimte weer in om na dik 25 jaar weer aanstekelijke popliedjes te vertolken. De jongens van Highwire, met o.a. Ewoud Fukking en Peter baten in de gelederen, zullen zorgen voor een mooie mix van jaren “70 en “80 covers. Ook dit jaar zal de AAP super sessieband met een swingende 80”s set op de planken staan inclusief een bekende gastmuzikant uit de Nederlandse pophistorie. Dit jaar zal Alides Hidding , zanger en gitarist, van de band The Time Bandits acte de préséance geven. Dat wordt dus o.a. dansen en meezingen op de hits “I”m specialized “en “Live it up “.

De voorverkoop voor dit speciale evenement start op 1 november en kaartjes zijn voor € 8,- verkrijgbaar bij Messink & Prinsen, Café Schiller te Aalten.

20 december zullen de deuren om 19.30 uur open gaan en exact een half uur later zal de eerste band de versterkers open gooien.

Voor meer informatie www.schillersrequest.nl


Dit bericht is 19x gezien