AAP festival voorverkoop tickets uitgebreid

Gepubliceerd op

AALTEN – zaterdag 21 mei a.s. vindt het AAP festival plaats in Oerkroeg Schiller georganiseerd door het Aaltens Artistiek Popbelang. Een eenmalige nostalgische popmuziekavond, vanwege het dertig jarige bestaan van vereniging AAP, zal de roemruchte jaren ’80 en 90′ doen herleven. 

Met live bands als The Far Pavilions, Depau, The Katzenjammer Bros. (voorheen Kidz), AAP old star band, Rundfunk en Second Order heeft dit festival de crème de la crème uit het lokale en regionale popverleden weten te strikken en veelal nieuw leven weten in te blazen.

Het festival had in principe alleen een online ticket verkoop via www.oerkroeg.nl georganiseerd. Vanwege behoefte uit het bezoekersarsenaal om ook fysieke papieren tickets in te zetten is besloten om echte kaartjes te verkopen via schoenmakerij De Kaplaars en Café Schiller te Aalten. Veel bezoekers blijken graag een entreekaart als bewaarexemplaar te willen bemachtigen van dit eenmalige bijzondere evenement.

Tickets in VVK kosten €8,50 en €10 aan de avondkassa. De zaal gaat 21 mei om 19.30 uur open en de Katzenjammer Bros. Starten exact om 20.00 uur