Afwisselend concert door leerlingen van Boogie Woogie

WINTERSWIJK – Op vrijdag 1 april a.s. presenteren leerlingen van Boogie Woogie een zeer gevarieerd leerlingenconcert met klassieke muziek en pop. Diverse solisten en ensembles, zowel beginners als meer gevorderde leerlingen, zullen voor het voetlicht treden.

Het concert start met de ‘Mexican Shuffle – Sol Lake’ gespeeld door drie trompettisten. Daarna vermeldt het programma diverse composities waarbij de solist wordt begeleidt op piano of geheel solo optreedt. In de schijnwerpers staan dit keer de altsax, fluit, euphonium, drums, gitaar en piano met werken van o.a. Ferling, Bozza, C.Ph.E. Bach, Doppler, Hartsell en Oosterhout. Ook maken verschillende ensembles hun opwachting zoals een klarinettrio met ‘Dance of the little swans ‘ van P.I. Tschaikovski en een saxofoontrio en een vioolkwartet met muziek van W.A.Mozart. Verrassend is de combinatie van gitaar, zang en violisten in het nummer ‘Dust in the wind’ van Kansas.

Het concert vindt plaats in de concertzaal van de hoofdvestiging van Boogie Woogie aan de Roelvinkstraat 2 in Winterswijk. De aanvang is 19.30 uur en de zaal is open vanaf 19.00 uur. Er is dan ook gelegenheid om een kopje koffie te drinken. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. Laat u verrassen en kom genieten!

Voor meer informatie www.boogiewoogie.nl