Avondworkshop Music from Source

Verhoog je trilling en verruim je bewustzijn

Avondworkshop met Music from Source  verzorgd door dr. Frits Evelein

EIBERGEN – Music from Source is een compleet nieuwe manier van het vertalen van universele energie en bewustzijn in klank. De klank helpt je lichaam, je cellen en je onderbewuste hun oorspronkelijke optimale trillingen te herinneren. Dit is de energie en het bewustzijn van de Bron, het Hart van het Universum waaruit jouw wezen is  voortgekomen.

Deze workshop is een onderdompeling in zeer diepe transformerende ervaringen via de muziek en klank. Je voelt op een natuurlijke wijze, zonder dat je iets hoeft te doen, van binnenuit de herinnering van je Hoger Bewustzijn vibreren. Je laat spanning los, versterkt je zelf genezend vermogen, je brein wordt helderder, blokkades lossen op een natuurlijke wijze op en je voelt heel diep je verbinding met de Bron en je Hoger Zelf.

Op een ontspannen, interactieve wijze combineren we in deze workshop diepe ervaringen met genieten, plezier in het leven als mens in je proces van ontwaken als geestelijk wezen, in wie je werkelijk bent.

Dr. Frits Evelein was jaren opleider aan de Universiteit Utrecht en het Rotterdams Conservatorium. Tegenwoordig componeert hij Music from Source en schrijft over bewustzijn, genezing, meditatie en nieuw onderwijs. Zie: www.musicfromsource.net/events

Plaats:  Eibergen Centrum Goud, Hemstea 3, 7152 BD
Datum: 24 Februari
Entree:  €17,50
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur
Aanmelden via: Riet Meijer mjb_meijer@hotmail.com

image001-3
Foto: PR