Balkanconcert Trio Odessa in de Koppelkerk


BREDEVOORT – Op zaterdagavond 7 mei geeft Trio Odessa een bijzonder concert in de culturele vrijplaats de Koppelkerk in Bredevoort.

Dit muzikale trio verzorgde ook de muzikale omlijsting bij de opening van de huidige expositie van Otto Pankok. Omdat de balkanmuziek van Trio Odessa en de kunstwerken van Pankok elkaar zo wonderwel aanvullen is het trio terug voor een concert tussen de schilderijen!

Het repertoire van Trio Odessa bestaat hoofdzakelijk uit Oost-Europese muziek. Als u zich wilt laten meeslepen door melancholieke balkanklanken, of juist wilt worden opgezweept door ritmische klezmermuziek (joodse bruiloftsmuziek) dan bent u bij Trio Odessa aan het juiste adres. Het ensemble bestaat uit Ton Biesiot (accordeon), Pauline Duurland (viool, fluit, mandoline en zang) en Marius Duurland (contrabas, gitaar en zang). Pauline en Marius Duurland zijn ook bekend van het Trio Sandra Vanreys.

Na afloop van het concert kunnen bezoekers onder het genot van een drankje nog gezellig napraten met de muzikanten in het sfeervolle boekencafé van de Koppelkerk.

Locatie: Koppelkerk, Koppelstraat 35, 7126 AG Bredevoort

Parkeren: Volg P-route Boekenstad (Winterswijksestraat, Bredevoort)

Datum: zaterdag 7 mei

Aanvang: 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur

Foto : Trio Odessa – (c) M.J. Duurland