Benefietconcert Balkanova Orchestra in Cultuurfabriek

ULFT – Op zaterdag 29 juni presenteert de organisatie NRPU (No Restrictions Party Unlimited), haar hospitality unit in de DRU Cultuurfabriek.Deze presentatie is vrij toegankelijk voor geïnteresseerden.

Deze hospitality unit is speciaal ontworpen voor mensen met een lichamelijke beperking die door hun zorgbehoefte niet op een festivalcamping kunnen verblijven. Door de unit en bijbehorende zorg, die 24 uur per dag beschikbaar is, wordt deze blokkade weggenomen. Zo hoeven zij niets te missen van de gezellige festivalsfeer. Initiator Frank Smulders organiseerde vroeger zelf evenementen en weet hoe het is om er niet compleet bij te horen. Zijn ideaal: mensen met een beperking kunnen laten deelnemen aan grote evenementen in Nederland.

Om na de presentatie alvast in de sfeer van feest en muziek te komen is er een benefietconcert van Balkanova Orchestra. Deze band staat erom bekend van elke avond een feest te kunnen maken. De achtkoppige band heeft een aanstekelijk repertoire bestaande uit bekende gipsy orginals en door hunzelf verbalkaniseerde popsongs.

Informatie:
Het concert van Balkanova Orchestra vindt plaats op zaterdag 29 juni in de popzaal van de DRU Cultuurfabriek. De zaal gaat open om 19:30 uur, de presentatie over de hospitality unit, die vrij toegankelijk is voor alle geïnteresseerden, start om 20:00 uur. De band barst los om 21:30 uur. De toegang voor de presentatie en het concert is gratis, een donatie aan NRPU wordt op prijs gesteld.

Kijk voor meer informatie op www.drucultuurfabriek.nl