Benefietconcert voor een beter geluid bij Schiller


Bericht is aangepast

AALTEN – Op zondagmiddag 12 oktober wordt de actie VierEs afgesloten met een prachtig benefietconcert in Oerkroeg Schiller. Sinds 1 september wordt er door middel van crowdfunding geld ingezameld voor verbetering van de geluidsinstallatie van Oerkroeg Schiller in Aalten. Dat is hard nodig, want een veel gehoorde klacht en  bron van frustratie voor zowel bezoekers als musici was de vaak matige kwaliteit van het geluid. Er is een bedrag van 2500 euro nodig om de installatie weer up-to-date te maken.

Daarom hebben LSAmusic,  Ipsis-Acoustics, BGH Geluidstechniek en Aaltens Artistiek Popbelang, in overleg met Oerkroeg Schiller, gezamenlijk een plan uitgewerkt om eerst de akoestiek en daarna de geluidsinstallatie te verbeteren. Het eerste is al gebeurd: dankzij geluidsabsorberende panelen en speciale podiumgordijnen zijn de akoestische problemen zo goed als verdwenen.
Inmiddels is er al een behoorlijk bedrag ingezameld en daarmee kon ook al de eerste apparatuur worden gekocht.

Gelukkig vinden ook veel popmuzikanten uit  Aalten e.o. een kwalitatief goed poppodium van groot belang en daarom  verzorgen ze zondag 12 oktober geheel belangeloos het Benefietconcert. Voor de popliefhebbers valt er veel te genieten, want er wordt een swingend en afwisselend programma geboden door o.a. Paul Diersen & Lawrence Mul, de Benefietband, featuring Muriel te Loo (as Blondie) , Nick te Lindert (Kashmir) en de fameuze Brinta Boys.
Het Benefietconcert is gratis toegankelijk, maar de organisatoren en muzikanten rekenen op een gulle bijdrage van de bezoekers.
Datum: zondag 12 oktober  (15.00-17.30 uur)

Informatie
De actie houdt in dat iedereen die minimaal 25 euro bijdraagt, een Schiller-VIPpas ontvangt en daarmee gratis toegang  krijgt tot de BluesNight 2015. Ook wordt de naam van de gulle gever vermeld  op de officiële VIPlijst in het café, oftewel de eregalerij van de Oerkroeg. En als extraatje: kans op een exclusief huiskamerconcert!

Er zijn verschillende mogelijkheden om bij te dragen:
25 euro of meer overmaken op bankrekening NL70RABO 0118 6483 22  ten name van Schiller B.V., onder vermelding van VierEs en jouw e-mailadres.

Natuurlijk mag de bijdrage van minimaal 25 euro ook contant worden gedoneerd, bij Oerkroeg Schiller.
Kleinere bedragen zijn ook van harte welkom, per bank, of pinnen bij Oerkroeg Schiller, of gewoon contant bij Oerkroeg Schiller.

Voor meer informatie www.lsamusic-aalten.nl of oerkroeg.nl.