De Betteld houdt Worship-weekend

6

ZELHEM – Come2Worship is een weekend georganiseerd door bekend muzikant en componist in de christelijke wereld Elisa Krijgsman. Bezoekers kunnen dit weekend genieten van concerten, aanbidding, workshops en ontmoeting. Het wordt gehouden van 19 tot en met 21 september op conferentiecentrum De Betteld te Zelhem.

Tijdens Come to Worship komen christenen van allerlei verschillende kerkelijke achtergronden bij elkaar om God te aanbidden. Thema dit jaar is ‘Nader tot God’. Deze dagen staat Gods aanwezigheid centraal.

Vrijdag 19 september om 19.30 uur start Come2Worship met een concert van Elisa Krijgsman. Zaterdagmiddag staan er seminars en verschillende workshops op het programma. Voorbeelden zijn ‘Talking Instruments’ van Thieme Schipper en Elisa Krijgsman en ‘Uit Jezelf’ met Jan Draaijer. Zaterdagavond is er opnieuw een gospelconcert om 19.30 uur gevolgd door het Praise-Jam Café, waar deelnemers hun “kunsten mogen vertonen”. Het weekend wordt op zondag om 14.00 uur afgesloten met een middagdienst.

Het hele weekend inclusief concerten, programma, catering en overnachtingen op de camping is € 125,-. Er is ook een mogelijkheid om alleen de avondconcerten te bezoeken voor € 10,- per avond. Kaarten hiervoor zijn aan de deur verkrijgbaar, en kunnen niet worden gereserveerd. Aanmelden voor de zaterdag (€ 40,-) en het complete weekend.


Foutjes, opmerkingen, nieuws, activiteit of als je iets opmerkelijks hebt gefotografeerd kun je sturen naar redactie@streekgids.nl