Home » Regionaal » ‘Doe Maar Mee Band’ Boogie Woogie in TV programma ‘Zin in Zappelin’

‘Doe Maar Mee Band’ Boogie Woogie in TV programma ‘Zin in Zappelin’

453

Doe Maar Mee Band | Foto: Boogie Woogie

WINTERSWIJK – Boogie Woogie Cultuur centrum’s ‘Doe Maar me Band’ zal optreden in het televisieprogramma ‘Zin in Zappelin’ op maandag 27 maart. Dit optreden maakt deel uit van de landelijke Kindermuziekweek die van 24 maart tot en met 2 april plaatsvindt, met als thema ‘De wereld rond’.

De ‘Doe Maar me Band’ zal zorgen voor een ochtend vol muziek voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar oud. Het optreden zal worden uitgezonden op NPO Zappelin (NPO3) tussen 07:00 en 08:00 uur en zal ook ’s middags worden herhaald tussen 12:00 en 13:00 uur.

De Kindermuziekweek is een jaarlijks evenement dat kinderen de kans geeft om op een leuke en toegankelijke manier kennis te maken met muziek. Dit jaar staat de week in het teken van reizen en de verschillende muziekstijlen die je onderweg kunt tegenkomen.

Het optreden van de Doe Maar me Band is een geweldige kans voor kinderen om de wereld van muziek te verkennen en te genieten van de vrolijke en aanstekelijke klanken van deze band.

Meer informatie over de Kindermuziekweek en het volledige programma is te vinden op https://kindermuziekweek.nl/.

Bron(nen) & Afbeelding(en)

Foutjes, opmerkingen, nieuws, activiteit of als je iets opmerkelijks hebt gefotografeerd kun je hier versturen. Of naar redactie@streekgids.nl