Bron / auteur: Streekgids.nl
Foto: PR

Fanclubweekend Normaal nog nooit zo snel uitverkocht

ZELHEM – Het Høkersweekend, het jaarlijkse feestje van de fanclub van Normaal, is uitverkocht. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat de kaarten alle kaarten al zo vroeg over de toonbank waren gegaan. Het zal alles te maken met het optreden van Normaal op zondagmiddag.

Het Anhangerschap, zoals de fanclub heet, viert dit jaar z’n veertigste verjaardag. Ter gelegenheid daarvan zegden Bennie Jolink en zijn mannen toe om een uitzondering te maken en dat weekend live in actie te komen.

Het Høkersweekend wordt gehouden van 30 augustus tot en met 1 september. Plaats van handeling: café De Tol in Zelhem, zo ongeveer heilige bodem voor de fans van Normaal want het is de vroegere stamkroeg van de band.

Eigenlijk is Normaal al gestopt, maar de band treedt nog bij hele hoge uitzondering op. Zoals tijdens Hemelvaartsdag in Lochem. “Toen Normaal eerder dit jaar bekend maakte dat de band tijdens Hemelvaart zou spelen, heb ik meteen de stoute schoenen aangetrokken en Bennie Jolink benaderd voor het Høkersweekend”, aldus voorzitter Henk Kelder. “En eigenlijk was het heel snel rond allemaal. Het zal alles te maken hebben met ons veertigjarig jubileum. Normaal is een van de bands uit de nederpop met de grootste aanhang. Ik beschouw het optreden van Normaal dan ook maar als een cadeautje aan het legioen oh zo trouwe anhangers.”

Dit bericht is 300x gezien