Jubileumwandeling over de Lochemse Berg

5

LOCHEM – De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op zaterdag 27 september een jubileumwandeling over de Lochemse Berg. Een groot deel hiervan is deze maand precies 80 jaar in beheer van Geldersch Landschap & Kasteelen. De boswachter wandelt over het terrein, waarbij hij alles vertelt over het ontstaan, het beheer en de natuur op en rond de Lochemse en de Kale Berg. De tocht gaat door glooiend gebied met bossen, akkers en weilanden. Onderweg zijn er mooie vergezichten en is er ook een rustmoment. Stevige schoenen en wat drinken of eten voor onderweg zijn aan te raden.

Start om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats bij Hotel Bon’Aparte, Lochemseweg 37, 7244 RR Barchem, tussen Lochem en Barchem. Duur ongeveer 2 ½ uur. Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van jaarkaart. Reserveren is niet nodig. Informatie: www.glk.nl/evenementen of Wim de Vries, 06 – 510 043 39.


Foutjes, opmerkingen, nieuws, activiteit of als je iets opmerkelijks hebt gefotografeerd kun je sturen naar redactie@streekgids.nl