Lochem Rock City weer van start

LOCHEM – Op zaterdag 1 november trapt Lochem Rock City, met een nieuwe editie, het begin van een concertenreeks in Schouwburg Lochem af. De Stads Lounge van de schouwburg wordt hierbij wederom omgebouwd tot ‘hall of fame’ van Rock ‘n Roll. Op zaterdag 1 november zijn de deuren vanaf 20.30 open. De entree bedraagt €5,-.

Bij eerdere edities kwamen o.a. bands als Raw Flowers, Orange Maplewood, I Am Blazing Lights en Vila Zeno al voorbij. Met de aankomende editie van Lochem Rock City worden aan dit rijtje de bands Flying Trashcans en Remove Before Flight toegevoegd. De twee, reeds gevestigde bands, hebben elk een eigen sound met een groovy bluesrock tintje.

Remove Before Flight jaagt een fris windje door de jaren ’60 heen. Met een Hammond orgel in hun arsenaal streven ze hun sixtiesvrienden na. Bent u bekend met Jimi? Zegt Led Zeppelin u iets, of was u die die-hard Deep Purple fan? Kom dan eens een kijkje nemen aanstaande zaterdag.

Na Remove Before Flight wordt er dan toch echt gevlogen met Flying Trashcans, een psychedelische rockformatie uit Leeuwarden. Het Hammond orgel beleefd vanavond goede tijden, want ook Flying Trashcans neemt geen genoegen met het prille geluid van een piano. Naast een oud oversturend orgel, kunt u verder een saxofoon verwachten en een gitaar bewerkt met een flinke dosis delay. Het resultaat is een groovy Rock ’n Roll geluid waarmee ze de 31ste, de dag voor het optreden in de Stads Lounge van de schouwburg, nog in het voorprogramma spelen van de welbekende Nederlandse band DeWolff.

Kom zaterdag 1 november naar de Stads Lounge van Schouwburg Lochem en laat je meevoeren op deze psychedelische vlucht.

Voor meer informatie: www.lochemrockcity.nl

Dit bericht is 145x gezien