Normaal is nu Old Ni-js, optreden in de Koeienstal

HOLTERHOEK – Op zaterdag 23 april treedt Old Ni-js op bij Café Zalencentrum de Koeienstal. In het voor programma de ‘Kisjeskearls’. Zij brengen alle oude hits van Normaal uit de jaren 70/80.

Old Ni-js bestaat uit de generatie muzikanten die in de jaren zestig fungeerde als de uitvinders van de nederpop. De heren mogen dan intussen alles al hebben meegemaakt, de liefde voor de muziek leeft nog altijd volop.

Blitz Wending, Puddingh, Toontje Lager, Captain Gumbo, Boh Foi Toch en Normaal. Op die laatste twee na zijn het namen van bands uit een grijs verleden. Tot op de dag van vandaag zijn ze nog altijd volop actief in diverse bands. In 2000 begonnen ze samen Old Ni-js. Gezien de muzikale achtergrond, zullen er bekende nummers de revue passeren van onder meer Boh Foi Toch en Normaal.

Samenstelling Old Ni-js:
Drums en zang: Han Mali
Bas en zang: Willem Terhorst
Gitaar en zang: Gerard de braconier
Gitaar en zang: Ferdi Joly

Kaarten in de voorverkoop 12,50 zijn te koop bij Cafe Overkamp/Camping de Goede Hoop. Zaal open vanaf 20:00 uur. Bezoekers van ver kunnen overnachten op Camping de Goede Hoop. Reserveer tijdig een kampeerplaats op de Camping.

Voor meer informatie: www.degoedehoop.nl