Oranjefeest bij café de Kerk

WINTERSWIJK – De verjaardag van koning Willem Alexander wordt uitgebreid gevierd in café de Kerk aan de Markt in Winterswijk. Op zaterdag 25 april om 21:30 uur trappen de muzikanten van LinK af, deze coverband speelt nummers van o.a. de Pretenders, Blondie, Fleedwood Mac, Anouk, Janis Joplin, U2 , Led Zeppelin, en  AC/DC.

Zangeres Linda Scholten wordt ondersteund door haar vaste gitarist Arjan Schreurs, onafscheidelijk van elkaar en afhankelijk bij iedere noot die gespeeld en gezongen wordt.

De bassist is Henri Smit met een geluid dat je mag verwachten van een bassist, zwaar ondersteunend, melodieus en hard.

Dick Smits is de drummer en hij probeert de band mee te krijgen in zijn tempo, dat af en toe slopend langzaam is en meestal lekker snel.

Op zondag 26 april vanaf 21:30 uur een heel speciaal optreden van Bandera Latina, dé nummer 1 Rumba Flamenca & Wereldmuziek act van Nederland!

Het is dit jaar de 10-de keer dat ze in Winterswijk te horen zijn!!

Met hun perfecte mix van virtuositeit en passie hebben ze ook in Winterswijk al een grote groep vaste bezoekers gekregen.

Om al deze mensen te verrassen spelen ze dit keer niet in het café maar in de zaal en komen ze met de “grote” band.

Onder leiding van gitaarviruoos Salvatore Giuseppe Sichi en met als leading lady zijn zus, Bandera Latina’s eigen diva, Silvana Sichi weet Bandera Latina altijd de juiste snaar te raken. Laat u verleiden door de prachtige Spaanse gitaren, door de romantiek van het Mediterrane leven en laat u meevoeren op een muzikale reis rond de wereld door ervaren professionals van Bandera Latina

Op maandag 27 april doen we het dan wat rustiger aan in het cafe met vanaf 15:00 uur

Teds Road show.
Tijdens het Volksfeest vorig jaar was Fred Twigg ook al te horen, hij zorgde toen voor een gezellig feestje in het café en op het terras. Fred is een ras muzikant en speelde al in diverse Nederlandse en Engelse bands. Naast eigen nummers speelt hij ook covers van onder andere Bob Dylan, Johnny Cash en J.J. Cale.