Popmuziek project Oost Gelre sluit lessen af met enthousiast concert!

WINTERSWIJK – Op vrijdag 13 juli, aanvang 19.00 uur, geven drie bands uit de gemeente Oost Gelre hun visitekaartje af. Het gaat hier om leerlingen van groep 5 van diverse basisscholen uit de gemeente. Een jaar lang hebben zij les gehad van docenten van Boogie Woogie cultuurcentrum en treden nu voor het eerst op tijdens een echt concert op het podium van de concertzaal van Boogie Woogie aan de Roelvinkstraat 2 te Winterswijk.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om bij dit debuutconcert van The Rockstars, The Powerteam en De Achterhoekse Rockers aanwezig te zijn. Vooral voor basisschoolleerlingen van groep 4 uit de gemeente Oost Gelre is het leuk om te zien waartoe een jaar muziekles kan leiden. Zij kunnen zich aanmelden voor het komende cursusjaar.

Popmuzieklessen komend cursusjaar
Ook komend cursusjaar kunnen kinderen uit groep vijf van basisscholen in Oost-Gelre kennismaken met popmuziek. Tijdens het project ‘lichte muziek’ krijgen zij een jaar lang op een inspirerende en interactieve manier popmuziekles.

Klik voor meer informatie

Project lichte muziek
Het doel van het project is om deze leerlingen op een leuke manier intensief en actief in aanraking te brengen met popmuziek/ lichte muziek. Dit in aansluiting op de (eventuele) AMV lessen die de kinderen in groep 4 hebben gevolgd. De kinderen hebben gedurende het schooljaar 30 popmuzieklessen en kunnen daarbij kiezen uit elektrische (bas)gitaar, toetsen (keyboard/piano), zang en drums. Ook kan er gekozen worden voor de combi toetsen/ zang. De lessen vinden na schooltijd in kleine groepen van circa 3 of 4 leerlingen plaats. Na een aantal basislessen wordt er al spoedig in bandsamenstelling gespeeld. Het project is geïnitieerd door de gemeente Oost-Gelre en wordt uitgevoerd door Boogie Woogie in samenwerking met de gemeente.

Aanmelden voor het project
De popmuzieklessen worden gegeven door docenten van Boogie Woogie op verschillende locaties in Oost-Gelre. Op elke locatie staan instrumenten en bandapparatuur opgesteld zodat de lessen optimaal kunnen worden verzorgd. De lessen beginnen in oktober en de kosten bedragen € 150.

Aanmelden voor dit unieke project kan nog tot 22 september via het aanmeldformulier op de website van Boogie Woogie: www.boogiewoogie.nl