Sfeervolle inschrijving Kasteelpark de Cloese

LOCHEM – Op zaterdag 17 december aanstaande start de inschrijving op 15 bijzondere bouwkavels op Kasteelpark de Cloese. Een unieke kans voor particulieren om een eigen huis te bouwen op een historische buitenplaats, midden in de natuur, dichtbij de gastvrije landstad Lochem.

Kavels
De kavels op Kasteelpark de Cloese zijn geschikt voor vrijstaande huizen. Om hun droomhuis te kunnen verwezenlijken, zijn kopers vrij in de keuze van een architect. Ook het ontwerp kan naar eigen wens, modern of juist traditioneel zijn. De randvoorwaarden die gelden, zijn ter ondersteuning van het landschappelijke karakter.

Sfeer proeven
Op zaterdag 17 december is er tussen 11.00 en 13.00 uur gelegenheid om de kavels te bekijken. In een sfeervolle winterse setting zijn bezoekers van harte welkom om alle mogelijkheden van het kasteelpark te ontdekken. Een passend drankje en hapje zal niet ontbreken. Tijdens het bezoek is er de mogelijkheid om eventuele interesse voor een kavel kenbaar te maken.

Midden in de natuur
Kasteelpark de Cloese is een unieke combinatie van statuur en natuur. Thuiskomen via een romantische oprijlaan en vervolgens in alle rust genieten van het groen, de vogels en het wild. Er zijn volop fiets- en wandelmogelijkheden en vanaf de oevers van de Berkel zwem of schaats je zo weg, de weilanden in…

Rijke historie
De unieke plek aan de Berkel is al sinds de 16e eeuw bewoond. Het huidige kasteel met zijn indrukwekkende gevel en ranke torens is recent opgesplitst in vijf luxe appartementen. In de tussenliggende eeuwen vormde het een romantisch decor van oneindig veel verhalen. Een beelddenker ziet, tussen de slingerende waterpartijen door, de paardenkoets met jonkvrouw nog rijden.

Meer informatie over 17 december
De locatie betreden kan alleen via Keppellaan, tegenover de oude ijsbaan (atletiekbaan). Meer informatie? Kijk op www.kasteelparkdecloese.nl, de FaceBook pagina van ‘Kasteelpark de Cloese’ of neem contact op met Marcel Bourgonje van Thoma Post JR Makelaars via marcelbourgonje@thomapost.nl