Bron/auteur: Streekgids.nl
Foto: PR

Snacks De Timp ook komende jaren op Zwarte Cross

Contract voortzetting samenwerking met De Feestfabriek Alles Komt Goed
ZIEUWENT – De Timp uit Zieuwent is ook de komende drie edities actief op de Zwarte Cross. De duurzame snackcateraar sloot onlangs een nieuw driejarig contract af met De Feestfabriek Alles Komt Goed BV, de organisator van het megaspektakel in Lichtenvoorde. “We werken graag samen met betrouwbare Achterhoekse partijen zoals De Timp”, verklaart Ronnie Degen van De Feestfabriek.

De Zwarte Cross trekt jaarlijks zo’n 220.000 bezoekers naar feestterrein De Schans. Mensen die allemaal van een hapje en een drankje moeten worden voorzien. De Timp speelt daarbij al twintig jaar een belangrijke rol als friet, snacks en ontbijtleverancier. “Het bedrijf is met de Zwarte Cross meegegroeid”, benadrukt Ronnie Degen. “De Timp levert een prima kwaliteit, beschikt over deugdelijk materiaal en ze doen wat ze beloven. Dat is reden om opnieuw drie jaar met ze in zee te gaan. We hechten waarde aan duurzame relaties, vandaar de nieuwe overeenkomst.” De Timp staat op de Zwarte Cross met dertig verkooppunten. Tijdens het evenement werken er ruim 400 medewerkers van het bedrijf.

Klik voor meer informatie

Mañana Mañana
De contracten gelden overigens niet alleen voor de Zwarte Cross. De Timp is ook een vaste partner als het gaat om Mañana Mañana, eveneens een initiatief van De Feestfabriek Alles Komt Goed. Het festival stond vorige week in Vorden voor de zevende keer op het programma en maakt net als de Zwarte Cross een sterke groei door. “We zijn heel blij met de voortzetting van onze prettige samenwerking met De Feestfabriek”, aldus Thijs Engelen samen met Luuk Domhof en Theo Winters eigenaar van De Timp. “Voor ons bedrijf is het heel belangrijk om op evenementen als de Zwarte Cross en Mañana Mañana te staan. Dat heeft een enorme impact. Een driejarig contract biedt zekerheid en zorgt voor bedrijfscontinuïteit. Daar kunnen we op alle fronten op voortborduren.”

De Timp tekende vorige maand ook al een nieuw driejarig contract met de organisatie van Huntenpop en de Hemelvaartsfeesten in Ulft. Daar verzorgt De Timp eveneens al jaren de coördinatie van de foodverstrekking. De evenementencateraar is innovatief en kiest nadrukkelijk voor een duurzame route. Dat zie je terug in vernieuwende creaties en verschillende maatregelen die goed zijn voor het milieu, zoals de inzet van mobiele friet- en snackwagens en units die voorzien zijn van zonnepanelen en over opslagaccu’s beschikken. Het gaat onder andere om de GROENtainer, GROENwagen en STREEKbak.