Succesvolle Rotary Haringparty krijgt vervolg!

WINTERSWIJK – Voor het derde opeenvolgende jaar organiseert Rotary Winterswijk de Haringparty. Op donderdag 15 juni 2017 van 16.30 uur tot 19.30 uur vindt dit bijzondere evenement plaats bij de Strandlodge in Winterswijk. De Strandlodge met het strandbad als decor is een prachtige locatie met een perfecte keuken en de entreeprijzen van dit event zijn gunstig geprijsd. Dat is mede de reden van het succes van de afgelopen jaren en dat hopen ze dit jaar een prachtig vervolg te geven.

Haringseizoen
Het nieuwe haringseizoen start op 14 juni 2017. Zoals ieder jaar wordt de dag ervoor het eerste vaatje Hollandse Nieuwe geveild. De veiling van het eerst vaatje Hollandse Nieuwe vindt traditioneel in Scheveningen plaats, daags vóór de start van de verkoop van de nieuwe haring in het hele land. De komst van de nieuwe vangst 2017 viert de Rotary middels deze Haringparty.

Goede doelen
De netto opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede aan twee goede doelen. De goede doelen van dit jaar zijn “de tovertafel” en “schone was”. De tovertafel is voor Stichting de Lichtenvoorde; een tafel met geprojecteerde lichtanimaties die volwassenen met een verstandelijke beperking stimuleren en prikkelen tot fysieke activiteit, sociaal contact en plezier. Schone was is een samenwerkingsproject tussen voetbalvereniging FC Trias en zorgorganisatie Estinea. Het realiseren van een wasserette waar mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt, onder begeleiding van Estinea, als dagbesteding een waardevolle bijdrage kunnen leveren.

Entreekaarten
Iedereen is enorm welkom. Kaarten à € 39,50 zijn online te bestellen via: http://rotaryharingparty.nl/bestelformulier/
U krijgt daarvoor terug: een prachtige locatie, unieke sfeer, Hollandse Nieuwe, korenwijn en een uitstekend tapas buffet. De Rotary leden zorgen er voor dat u zich deze avond als een vis in het water voelt. Zij begroeten u van harte op hét netwerkevenement van de Achterhoek!