Uw favoriete lied vanuit de Gudulatoren in Lochem

Deel dit bericht

LOCHEM – In het voorjaar van 2014 is de hulp ingeroepen van de Lochemse bevolking om nieuwe melodieën voor te dragen die ieder kwartier vanuit de Gudulatoren klinken. Dit was een groot succes, er werden 52 melodieën ingezonden. Vier van deze melodieën hebben in het achterliggende half jaar ieder uur vanuit de toren geklonken. De andere inzendingen zijn gespeeld tijdens de wekelijkse bespeling van de beiaard.

Het is ondertussen weer tijd om nieuwe melodieën te bewerken voor de speeltrommel. Op 14 oktober 2014 worden de oude melodieën van de speeltrommel verwijderd en op 15 oktober 2014 worden er nieuwe melodieën opgezet. De nieuwe melodieën staan een half jaar op de speeltrommel en klinken elk uur. Een melodie voor de trommel moet dan ook ijzersterk zijn, niet overbekend, maar wel herkenbaar.

Heeft u wensen, leuke ideeën of fantastische melodieën voor de toren? Tot zaterdag 4 oktober 2014 kunt u uw favoriet doorgeven aan de beiaardier Jan-Geert Heuvelman via beiaardlochem@gmail.com.

Mocht u tijdens het versteken een kijkje willen komen nemen? De toren kan op 15 oktober a.s. vanaf 10:30 uur beklommen worden.


Dit bericht is 24x gezien