Villa Mondriaan ontvangt gift voor Villa Atelier

WINTERSWIJK – Woensdagochtend 8 juli ontving Judith Kadee namens Villa Mondriaan een symbolische cheque ter waarde van 1.250 euro uit handen van Erik van Veen, kantoorpartner van de Winterswijkse vestiging van Ten Kate Huizinga. Dit is het resultaat van donaties die het accountants- en belastingadvieskantoor heeft ontvangen van haar gasten ter gelegenheid van de opening van het nieuwe pand in Winterswijk op 16 april.

Judith Kadee, junior-directeur bij Villa Mondriaan, is erg blij met de royale gift en de betrokkenheid van Ten Kate Huizinga. “We zijn ontzettend blij met deze blijk van waardering. Villa Mondriaan werkt momenteel hard aan Villa Atelier, een multifunctioneel atelier waarin kinderen voor allerlei creatieve activiteiten terecht kunnen. Dit atelier opent in september en er is nog veel werk te verzetten. Deze bijdrage van Ten Kate Huizinga kunnen we zeker nu zeer goed gebruiken!”

Tot 13 september is in Villa Mondriaan nog de tentoonstelling Mondriaan en Nolde in de natuur te zien. Deze tentoonstelling eert het vroege werk van de wereldberoemde kunstenaars Piet Mondriaan en Emil Nolde.