Zomers concert Philharmonie Gelre


VORDEN – Op zondag 28 juni wordt er in de tuin van Hotel Bakker in Vorden een zomerconcert gegeven door Philharmonie Geler.

Het uit 70 muzikanten bestaande Philharmonie Gelre geeft die middag een zomers concert.  Tijdens het dinerconcert trakteren zij u op een mix van klassieke muziek , filmmuziek en lichte swing. zij nemen u mee van Ierse dansen in Riverdance, via Zuid- Amerikaanse klanken in Conga del Fuego Nuevo, naar originele harmoniemuziek in Fifth Suite van Alfred Reed.

Organisator Tineke Bremer vertelt : “Philharmonie Gelre geeft als groot symfonisch blaasorkest ongeveer acht concertoptredens per jaar, zowel in concertzalen als op buitenlocaties. In de zomerperiode gaan ze ieder jaar op zoek naar bijzondere concertmogelijkheden. Dit jaar hebben we de eer  te mogen optreden in de tuin van Hotel Bakker. Het feit dat onze dirigent, Joop Boerstoel, afkomstig is uit Vorden maakt dit des te meer bijzonder.  Het orkest staat sinds september 2007 onder zijn leiding en samen hebben we al veel mooie projecten mogen voltooien”.

Iedereen is vanaf 16.30 uur van harte welkom. In de pauzes van het concert serveert Hotel Bakker een heerlijk drie gangen menu.

De kosten voor dit diner + concert  zijn € 22,50 per persoon. Reserveren kan via info@bakker.nl. Er is ook een alternatieve locatie bij slecht weer.