Home » Sport » Auto Huitink Septembertoernooi HV Grol

Auto Huitink Septembertoernooi HV Grol

219

GROENLO – De competitie van handbalvereniging Grol gaat weer bijna van start. Tijdens het septembertoernooi was er gelegenheid om nog even flink te oefenen met de nieuwe teams.

Zondagochtend vroeg stonden de eerste jeugdteams al klaar om te beginnen met de eerste wedstrijd. De meiden van Grol C1, Grol B2, Bentelo B2 en Borhave C1 speelden allemaal korte wedstrijden tegen elkaar. De sfeer was goed en de teams waren aan elkaar gewaagd. Bijzonder is dat deze teams elkaar in de competitie nooit tegenkomen, omdat ze in andere regio’s spelen.

Iets later op de ochtend stonden de oudere jeugdteams op het toernooiprogramma. Grol B1, Grol A1, Bornerbroek A1 en Borhave A1 namen het tegen elkaar op. Wat hier mooi was om te zien, was dat er veel jongere meiden meespeelden omdat de teams niet helemaal compleet aanwezig konden zijn. Hun inzet en prestaties deden niet onder voor die van de vaste speelsters. Dat belooft wat voor de toekomst! Omdat het een vriendschappelijk toernooi was, zijn er geen winnaars of verliezers te melden.

Ook dames 1, 2 en 3 hebben aan het Auto Huitink septembertoernooi meegedaan. Wij bedanken de sponsor en alle vrijwilligers die hebben meegeholpen met dit jaarlijkse toernooi.

Krijg jij ook zin om een balletje te komen gooien en misschien al mee te spelen met de competitie? Dit kan al vanaf 6 jaar! Kijk op onze website (www.hvgrol.nl) voor meer informatie over onder andere trainingstijden.