20 april 2024
Home » Meddo » Autocross Meddo afgelast

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

MEDDO – De Autocross Meddo gaat op tweede paasdag niet door. Het terrein aan de Oostendorperdiek is door overvloedige regenval onbegaanbaar. Alle weersvoorspellingen wijzen erop dat de komende dagen daarin geen verandering gaat komen. Een nieuwe datum is vooralsnog niet geprikt.

De Autocross Meddo wordt al jaren op het terrein aan de Oostendorperdiek in Meddo georganiseerd door Sportclub Meddo in samenwerking met Autocross Club Laren (ACCLa). De wedstrijd op tweede paasdag is normaal gesproken de eerste wedstrijd van het seizoen, maar daarvan is dit jaar helaas geen sprake. Gebaseerd op de toestand van het terrein en de weersverwachting is vroegtijdig besloten om de autocross niet door te laten gaan, zodat deelnemers en bezoekers – vaak afkomstig uit heel Oost-Nederland en een deel van Duitsland – niet voor niets naar Meddo afreizen. Op dit moment is nog onduidelijk of een nieuwe datum wordt geprikt.