25 april 2024
Home » Aalten » Bovo Dames 1 Winterkampioen?

AALTEN – Tot een uurtje of 6 konden we genieten van het feit dat we bovenaan staan. Echter moest Trivos hun 12e wedstrijd al spelen en was het daarna natuurlijk geen feit meer dat we winterkampioen zijn. Wel kunnen we genieten van een welverdiende vakantie en onze 4-0 winst op Dynamo Apeldoorn.

Van te voren wisten we dat het een lastige wedstrijd kon zijn. Het grote Omnisport is erg wennen, Dynamo heeft het veel teams al lastig gemaakt en we wilden graag goed het jaar afsluiten. We hebben ons voorbereid op een team dat verdedigend erg sterk is. Veel afwisseling in de aanval was hierbij een belangrijk punt. Aan het begin van de wedstrijd was dit iets geforceerd. De prikballetjes hadden de dames van Dynamo elke keer. Door daarna veel af te wisselen in de aanval konden we wel scoren. Een dubbelwissel aan onze kant zorgde voor weer meer aanvalskracht. Zo konden we de achterstand wegwerken en wonnen we de 1e set.

Set 2 liep gewoon heerlijk. De pass lag goed, set-upjes werden goed gegeven en we wisten de plekken te vinden waar we konden scoren. Zo konden we het sterke punt van Dynamo dames 3 uitschakelen. Deze set konden we dan ook met 25-10 winnen! Door het verdedigende werk van Dynamo was het moeilijk om de gaatjes te vinden en te scoren. Maar door veel afwisseling en hard werken konden wij het 3e en 4e set winnen. 4-0 winst voor ons!

Maandag hebben we een gespreksavond op de planning met Han Bulten, met uiteraard daarna nog even een drankje bij de sponsor. Daarna houden we vakantie en kijken uit naar de 2e helft.