Home » Aalten » BOVO Heren 1 gestegen in de ranglijst

BOVO Heren 1 gestegen in de ranglijst

201

AALTEN – Het eerste team van BOVO moest afgelopen zaterdag spelen tegen Orion heren 3. Het ervaren team uit Doetinchem weet goed de gaten in de verdediging te vinden en maakt gebruik van prikballen. Dit was de waarschuwing die BOVO van te voren kreeg.

De eerste set ging het erg gelijk op. Tegen het eind van de set maakte BOVO veel serve fouten, waardoor Orion kon uitlopen naar 23-19. Na een serveserie kwam BOVO weer bij, 23-23. Helaas wist BOVO het niet af te maken, want door een servefout aan de kant van BOVO en een goede prikbal aan de kant van de tegenstander ging de set met 23-25 naar de heren van Orion.

De tweede set pakte BOVO het goede spel weer op. Ze wisten met genoeg druk een grote voorsprong te houden. Het resulteerde in een 25-14 overwinning.

Set drie en set vier gingen niet veel anders. Op een paar kleine dipjes in het spel van BOVO na, werd er goed verdedigd aan de kant van de thuisploeg. Doordat de ballen goed werden verdedigd, kon de set-up goed worden gegeven en de bal binnen het veld van de tegenstanders worden geslagen. BOVO wint de derde set met 25-17 en de vierde set met 25-15.

Het was een wedstrijd waarbij iedereen zijn speelmomenten kreeg. BOVO houdt vier punten in Aalten en stijgt een aantal plekjes in de ranglijst. Nu zaak om deze reeks van overwinningen door te zetten naar aankomende zaterdag in Duiven.