Home » Groenlo » Combinatie ’64 A1 – H.V. Grol A1

Combinatie ’64 A1 – H.V. Grol A1

215

GROENLO – Op 25 februari ging Grol A1 naar Losser voor een wedstrijd tegen Combinatie ’64. De vorige twee wedstrijden werden gewonnen tegen deze tegenstander. Dit was natuurlijk ook de opdracht voor deze wedstrijd. Helaas was dit niet te zien in de beleving van de Grolse dames. Ze begonnen slap aan de wedstrijd en kwamen onnodig op achterstand. Dit tot teleurstelling van de meegereisde supporters.

Na een preek van de coaches in de rust begonnen de dames uit Groenlo sterker aan de tweede helft. Het normale niveau werd weer benadert. De dames kwamen terug tot 1 doelpunt achterstand. De laatste 10 minuten werden de dames slordiger waardoor ze niet door konden drukken. De achterstand bleef op de borden staan. De wedstrijd eindigde on 21-18.
Volgende week zondag speelt de A1 uit tegen R.S.C. uit Weerselo.