Home » Aalten » CRM Partners BSVO ds 1 – BOVO ds 1

CRM Partners BSVO ds 1 – BOVO ds 1

155

AALTEN – Voor ons stond er niks meer op het spel. Vorige week hebben we voldoende punten gehaald om op de derde plek te staan en te blijven. Hier kunnen we niks meer aan veranderen. Een echte laatste wedstrijd zou het zijn, met wat lolletjes en onhandige momenten. Met de kampioenswedstrijd van haar broers en onze assistent coach in het hoofd, wist Nora het voor elkaar te krijgen om haar schoenen en kniebeschermers te vergeten. Het zaaltje was niet groot en het publiek moest op een bankje in de berging zitten om de wedstrijd te aanschouwen. De stand kon nog niet bijgehouden worden, omdat een telbord en de Wi-Fi misten. Maar na dat alles konden we aan de wedstrijd beginnen.

Het begin was erg sterk. Er was een goede passing en we konden de dingen uitvoeren die we in de training wat geoefend hadden. Namelijk wat leuke combinaties in de aanval. Dit liep goed en het blok van BSVO wisten we elke keer weg te spelen. Ook de 2e set liep het lekker en stoomden we goed door. Helaas wisten we dit niet vol te houden. En gingen we hard onderuit in de 3e, 4e en 5e set. We konden wel meekomen met de dames van BSVO, maar winnen lukte het niet. Elke set misten we een aantal puntjes om de set te winnen. Helaas een 3-2 verlies met de volgende setstanden: 15-25, 16-25, 25-23, 25-23, 15-12. Gelukkig konden we daarna naar Aalten om feest te vieren met Heren 1, gefeliciteerd met jullie kampioenschap!

Kenmerkend was dit verlies wel voor het afgelopen seizoen. Op de belangrijke momenten wisten we er te staan en speelden we de sterren van de hemel. Maar we hebben punten laten liggen op de momenten die minder belangrijk lijken. Toch kunnen we ook terug kijken op een heel goed seizoen. Met een 3e plek in de Derde divisie hebben we wel voor een verrassing gezorgd. Een verrassing voor tegenstanders, publiek en zeker voor onszelf. We blijven nog even rustig door trainen voor we vakantie gaan houden. En daarna zullen we zien wat volgend seizoen ons zou brengen.