Home » Sport » Doeltjes voor G-team Grol Longa

GROENLO – Het lijkt zaterdag 28 april een gewone wedstrijd te worden voor het G-team. Ze spelen gewoon hun wedstrijd tegen SDOUC JG2 uit Ulft met veel enthousiasme. Luid gejuich klinkt er na het eindsignaal van de voetbal wedstrijd. Weer een overwinning van dit fantastische G-team in hun prachtige nieuwe paars-witte tenue. Sinds september 2017 werken Grol en Longa samen om zo deze voetballers nog meer te kunnen bieden.

Na de wedstrijd wordt even tijd gemaakt om met een paar van de spelers te praten. Zo is er rugnummer 13; Pascal Kraaijenbrink, die vandaag tegen zijn voormalige club speelde. Hij heeft als eens de Stelvio beklommen voor Kanjers voor Kanjers en speelt inmiddels 3 jaar mee. Hij verdeelt zijn tijd tussen hardlopen, vissen, voetballen en school. Het bevalt hem goed bij dit team. Kim van de Toren uit Lichtenvoorde speelt ook mee. Zij heeft pas een nieuw lid bij het team gehaald, Leon, en gaat hem helemaal begeleiden. Kim voetbalde eerst in Lichtenvoorde, toen in Zelhem en is daarna bij Grol beland.

Na de overwinning was er dus nog een klein feestje met champagne en confetti. De officiële in gebruik name van de zes oefendoeltjes werd gevierd. “De baas van de Grol, voorzitter Hans Scheinck, zal heel jaloers op jullie zijn, want hij wil ook wel graag samen met, maar dat lukt hem niet. Dat hebben jullie dan toch maar mooi even gedaan!”, aldus Daniëlle Stokkers. “Door deze geweldig samenwerking worden de jongeren alleen maar beter omdat ze meer op eigen niveau kunnen trainen,” zegt Ben Meuleman. Ook is hij degene die aanklopt bij Kanjers voor Kanjers voor mini-doeltjes: “We willen zo graag oefenen volgens de trainingsvormen van het Johan Cruyff-principe en ze gebruiken voor oefeningen en partijspel”.

Kanjers voor Kanjers wens de drie G-teams veel plezier en overwinningen!