20 april 2024
Home » Sport » Enthousiaste voetbalsters gezocht!

Enthousiaste voetbalsters gezocht!

129

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

SV Grol Dames 1 is gepromoveerd naar de 3e klasse! Een geweldige prestatie en natuurlijk goed voor de toekomst van het damesvoetbal binnen SV Grol! Om deze prestaties voort te kunnen zetten in de toekomst, zijn we op zoek naar dames om onze elftallen te versterken.

Op dit moment zijn er helaas net niet genoeg dames om een 2e elftal te vormen, maar teveel dames voor één elftal.

Om een tweede elftal te starten is een enthousiaste trainer erg belangrijk. De trainer hebben we gevonden in Patrick Pos. Samen met Jos Porskamp voor dames 1 kunnen we hopelijk weer een pas vooruit zetten, maar daar hebben we jou voor nodig!

Ben jij ook graag sportief bezig en is voetballen iets voor jou! Of heb je gevoetbald en wil je ons opnieuw komen versterken! Meld je dan aan voor het nieuwe seizoen en stuur een mail naar  nathalie_wientjes@hotmail.com of 06-13635988 Ben jij nog aan het twijfelen of je wil voetballen en is het je niet duidelijk wat je er van kan verwachten?

Kom dan 29 April mee doen met de dames van SV Grol aan een geheel verzorgde training onder leiding van onze trainers Jos Porskamp en Patrick Pos! Zij verzorgen een leuke en uitdagende training, zodat je een goede indruk krijgt! Datum: 29 April 2016 Tijd: 19.30u tot 21.00u. Locatie: Sportpark Den Elshof, Groenlo