Home » Groenlo » Grol JO15-1 wint Achterhoekcup 2017-2018

Grol JO15-1 wint Achterhoekcup 2017-2018

182

Op zaterdag 23 juni 2018 was het wederom feest voor s.v. Grol JO15-1. Na het kampioenschap in de Hoofdklasse en daarmee promotie naar de 3e divisie, kon men wederom een grote prijs aan de goed gevulde prijzenkast toevoegen: winnaar Achterhoekcup seizoen 2017-2018. In Doetinchem op de accommodatie van VIOD werd in een spannende finale FC Eibergen JO15-1 met 3 – 1 verslagen.

Na 3 minuten al gaf aanvoerder Tiem Rots het goede voorbeeld en scoorde de 1 – 0. Even later maakte Jordy Schutten er met een mooi lobje 2 – 0 van. Lang kon men niet van deze ruime voorsprong genieten, want binnen een minuut liet FC Eibergen zien ook aanspraak te willen maken op de titel: 2 – 1. Een aantal afstandschoten van Eibergen gaat net naast. Vlak voor rust belandt een kopbal van Grol op de lat. De tweede helft gaat lang gelijk op, maar uiteindelijk is het aanvoerder Tiem Rots die de overwinning veilig stelt met zijn tweede treffer: 3 – 1. Bader Faris heeft nog een grote kans op 4 – 1, maar keeper Eibergen heeft fantastische redding. Eindstand derhalve 3 – 1. Na 2016 is Grol JO15-1 ook in 2018 winnaar van de Achterhoek Cup en mag zich een jaar lang het beste JO15-1 team van de Achterhoek noemen.

Felicitaties aan dit geweldige en zeer talentvolle team onder leiding van trainer/coach Max de Vries en zijn staf.