25 april 2024
Home » Groenlo » Grol verliest uit bij Devoc in Delden

Grol verliest uit bij Devoc in Delden

153

Grol wist dat het vrijdag 20 maart een lastige wedstrijd ging worden. Thuis hadden we nog nipt met 3-2 gewonnen van Devoc, echter was Devoc toen niet helemaal compleet. Nu hadden wij zelf wat spelers die niet helemaal fit aan de strijd konden beginnen. Zowel Robert als Sean hadden enkelklachten.

1-3 (25-22 / 26-28 / 16-25 / 16-25)

Bij Devoc waren inmiddels hun 2 mids wel weer fit en dat scheelde een slok op een borrel bij Devoc.

Grol begon echter zeer goed. Grol nam direct een 4-0 voorsprong en liet Devoc niet in hun spel komen. Hun mids bleven echter zeer gevaarlijk en scoorden veel. Toch was het Grol die de 1e set de voorsprong niet meer weg gaf en de set met 25-22 binnenhaalde.

In de 2e set liep Grol eigenlijk direct achter de feiten aan. Devoc kwam 3 a 4 punten voor en Grol kon wel bijbenen, maar niet terugkomen. Devoc kwam als eerste op setpunt, 24-21. Grol kwam echter knap terug tot 24-24 en kwam bij 26-25 zelfs op setpoint en kon kreeg zelfs een levensgrote kans om deze te verzilveren. Randy liet echter na dit laatste punt te scoren en zag zijn verkeerd geraakte smash diep uitgaan. Grol vergat hiermee de sterke tegenstander een goede rechtse te geven, na de linkse in de 1e set. Dit gemis deed Grol de nek om en Hidde sloeg daarna 2 ingehouden aanvallen uit, waardoor Devoc toch nog de set pakte.

Grol was duidelijk gebroken en was geknakt. Devoc stoomde rustig door en haalde zowel set 3 als 4 makkelijk met 25-16 binnen. In plaats van dat Grol dus 2 of meer punten pakte vandaag bleef het op 1 punt steken. Gezien het kwaliteitsverschil is de puntenverdeling terecht, maar jammer was het wel.

Nu breken er 4 spannende weken aan voor de Grol om een langer verblijf in de promotieklasse te bewerkstelligen. Aanstaande zaterdag spelen de mannen van Grol tegen concurrent ISIVOL die 10e staan op 2 punten van de Grol. Wij hopen dat wij in deze belangrijke wedstrijd een stap dichter zijn bij klassebehoud. Wij hopen op jullie steun!