Home » Groenlo » Grol verliest van SDOUC

De eerste helft speelde Grol een gedegen wedstrijd tot aan de 25e minuut. De wedstrijd was in evenwicht en beiden teams creëerden mogelijkheden tot aan de rand van het 16-meter gebied. Echte kansen waren er niet. Hierna werd door SDOUC het spel wat verlegd. Er werd met 1 of 2 snelle passes openingen gezocht in de verdediging van Grol. Het middenveld werd in de omschakeling overspeeld hierdoor ontstond er in de 30e minuut de 0 – 1 van Stan van de Pavert. Uit een voorzet kopte van de Pavert met een boog over Max in de hoek. In de 35e minuut een voorzet vanaf de zijkant op het hoofd van Kees van de Pavert en het werd 0 – 2. Vervolgens in de 45e minuut werd door Stan van de Pavert een voorzet volley afgerond en werd het 0 – 3. Tevens de ruststand.

In de rust werd Quint Kristen en Ramon Landewers gewisseld voor Rob Temmink en Siem Huijskes. Hierdoor kwam er meer rust en balans in het team. In de 51e minuut werd Rick Arink in het 16-metergebied naar de grond getrokken en Wouter Pillen scoorde uit de penalty de 1 – 3. In de 72e minuut kreeg Grol een vrije trap op zo’n 25 meter van de het doel van SDOUC en Johan scoorde met een striemend schot voor 2 – 3. Er kwam direct weer geloof in het team. Dit werd echter twee minuten later al weer teniet gedaan doordat SDOUC scoorde uit een vrije trap recht voor het doel van Grol. De scheidsrechter had gefloten voor een overtreding en uit de vrije trap van Kees van de Pavert caramboleerde de bal via het lichaam van een Grolverdediger in het doel. 2 – 4. Grol wisselde in de 76e minuut Rutger van Schijndel voor de geblesseerde Johan Houben. Hij liet zich direct gelden en kopte na een voorzet in de 16-meter over het doel van SDOUC. In de laatste minuut scoorde Siem Huijskes de aansluitende 3 – 4. Direct daarop floot scheidsrechter Wagtelenberg uit Utrecht af.

Erg teleurstellend voor onze jongens, maar op basis van het vertoonde spel in de eerste fase van de eerste helft en het karakter van de tweede helft kunnen we verder bouwen. Komende zaterdag 19 september speelt s.v. Grol de derby tegen FC Winterswijk. Aanvang 19.00 uur in Winterswijk.