Home » Groenlo » Grol wint van ATC

GROENLO – Het eerste elftal van s.v. Grol heeft zondagmiddag 17 oktober in eigen huis gewonnen van ATC ’65 uit Hengelo(Ov). Grol scoorde in de 18e minuut de 1-0 door Luc Berentsen. De voorsprong werd na negen minuten teniet gedaan door Koen Beuting 1-1.

In de tweede helft kopte Rico Lammerdink de 2-1. Maar ook hier kon niet lang van de voorsprong worden geprofiteerd. Drie minuten later bracht ATC ’65 speler Mervin Jansman de stand op 2-2. Toch wist Grol de overwinning op te eisen met een goal van Tycho Riteco: 3-2 en tevens de eindstand.

Volgende wedstrijd is op zondag 24 oktober tegen FC Suryoye uit Enschede. Aanvang 14.00 uur. Dinsdag 26 oktober speelt Grol 1 de eerste wedstrijd in Achterhoek Cup tegen DVC ’26 uit Didam. Deze wedstrijd op het sportpark Den Elshof begint om 20.00 uur.