Home » Sport » H.V. Grol DC1 – DFS Arnhem DC1#

GROENLO – Op zondagochtend om 10.00 uur stond de wedstrijd van handbalvereniging Grol C1 tegen DFS Arnhem C1 op het programma. De C1 heeft op dit moment een tekort aan speelsters door blessures en kreeg gelukkig hulp van een C2 speelster en twee speelsters uit de D1.

Gezien de tegenstanders waren de meiden licht gespannen en huiverig om de wedstrijd te beginnen. De coach heeft hun positief toegesproken en goede tips meegegeven voor de wedstrijd. Vorige week haperde de verdediging maar in deze wedstrijd liep dit prima, waardoor Femke een goede wedstrijd kon keepen. De stand liep in eerste instantie gelijk op, maar helaas won DFS Arnhem gedurende de wedstrijd terrein en kwam de ruststand uit op 4-12.

In de rust werden de goede punten benoemd en de verbeterpunten aangegeven. Jammer genoeg kon Grol in de tweede helft het tij niet keren en werd de eindstand 7-20. Toch kunnen de meiden gezien de sterke tegenstander tevreden terugkijken op deze wedstrijd.

Volgend weekend, op zondag 14 november om 11.00 uur, speelt de C1 een uitwedstrijd in Huissen tegen de C2.