19 april 2024
Home » Sport » H.V. Grol DS2 – W.H.C. DS3

GROENLO – Op zaterdagavond speelde dames 2 van handbalvereniging Grol thuis tegen WHC dames 3 uit Hengevelde. De avond begon nogal rommelig, er was geen scheidsrechter en bij het begroeten werd WHC even verward met HCW. Na alles geregeld te hebben klonk het fluitsignaal van de stand-in scheidsrechters. Het eerste harde schot kwam van WHC, de dames van HV Grol waren direct wakker. Aanvallen werden gedraaid en break-outs werden gelopen, zo ontstond al snel een voorsprong. Toch kwam er een kleine terugval en werden de coaches van dames 2 even streng. Goed aanspelen, kansen afwachten en afronden, dat was de opdracht. Wissels werden ingezet en met een stand van 13-4 kon er gerust worden.

De tweede helft moesten de dames vooral lekker blijven spelen en plezier maken. De wedstrijd werd aangefloten door een andere scheidsrechter en 30 minuten lang werd er vol plezier gespeeld. Er was veel afwisseling in het spel te zien, penalty’s werden benut en verdedigend stond het als een huis. Met uitblinker Margo liepen de dames nog verder uit en werd de wedstrijd afgesloten met een eindstand van 24-9.

Een extra bedankje voor de scheidsrechters die dames 2 te hulp schoten! Volgende week speelt dames 2 een uitwedstrijd in Enschede om 15:05 uur, tegen EHC ’95.