Home » HCW DAMES 1 wint van Stormvogels

WINTERSWIJK – Het was een druilerige zondag, HCW Dames 1 speelde als laatste deze dag een wedstrijd tegen dames 2 van Stormvogels uit Haaksbergen. Doel is helder, net als altijd, punten binnen halen.

HCW begon met een 3-2-1 verdediging en was zeer fanatiek. De kansen op doel vielen goed en haalde al snel een kleine voorsprong. Dit hield HCW goed vast tot einde van de eerste helft. Ruststand 7-2.

In de tweede helft kwamen de dames van de Stormvogels wat feller terug. Hierdoor scoorde ze ook wat punten, maar gelukkig hielden de dames van HCW hun koppies erbij en liep HCW zelfs nog wat verder uit. De wedstrijd is dan ook door HCW Dames 1 gewonnen met 14-7.

Goed verdiend en dat werd dan ook gevierd met een etentje bij de sponsor, de Heer IJs & Snacks, als afsluiter. Hopelijk houden ze dit voor de komende wedstrijden ook vast.