18 april 2024
Home » HV Angeren DB1 – HV Grol DB1 (16-10)

HV Angeren DB1 – HV Grol DB1 (16-10)

177

ANGEREN – Op zaterdagavond stond er voor de B1-jeugd van de HV Grol de uitwedstrijd tegen HV Angeren B1 op het programma. Een wedstrijd tegen de nummer 1 van de competitie. Er wachtte dan ook een pittige wedstrijd. De meiden van Grol waren wel gefocust om er een goede wedstrijd van te maken.

Vanaf het begin werd er goed verdedigd. Helaas werd het al wel snel 2-0 voor Angeren. Echter door zelf ook de aanvallende druk te houden wist ook Grol snel te scoren. Het ging in de eerste helft dan ook goed tegen elkaar op. Het krachtverschil was net te groot bij de enkele momenten van snelle uitbraken van Angeren. Het geluk zat Grol ook niet echt mee daar ze drie keer op de lat of paal gooiden.

De rust ging Grol dan ook in met een 9-4 achterstand. In de rust werd de boel nogmaals opgepept en scherp gezet. Opdracht was om het hen in ieder geval zo moeilijk mogelijk te maken en zelf rustig op de aanval te blijven concentreren. En dat lukte Grol in de tweede helft goed. Vanaf de hoek werd er goed gescoord. Beetje bij beetje kwamen de Grol meiden dichterbij en was op een gegeven moment het verschil nog maar drie doelpunten. Dit alles koste kracht en met wederom een aantal goede break-outs van Angeren werd het verschil net iets groter.

Door goed tot het einde de scherpte te houden en op inzet te spelen ging Grol met een eindstand van 16-10 met opgeheven hoofd het veld af.