18 april 2024
Home » Sport » HV Grol dames 1

GROENLO – In de laatste thuiswedstrijd van dit jaar liepen de dames van HV Grol tegen een grote nederlaag aan, tegen een tegenstander die gewoon een maatje te groot was.

De dames van Grol begonnen goed aan de wedstrijd en in de eerste 15 minuten van de wedstrijd ging het ook gelijk op tot een stand van 4-4. Daarna begon het team van de Tukkers haar draai te vinden. Doordat Grol aanvallend ook veel onnodige fouten maakte, speelde het de Tukkers in de kaart die via snelle tegenaanvallen naar hartenlust scoorden, bij rust was de stand dan ook 5-14.

De 2e helft wilde het Grol wel beter spelen maar dit kwam er niet uit, de achterstand was te groot en aanvallend ebde de beleving weg waardoor het onmachtig speelde, tegen de snelle tegenaanvallen van de Tukkers hadden de dames van Grol het nakijken. Aan het eind stond er een grote score op het scorebord 13-30.

De tegenstander was oppermachtig en HV Grol kon hier niet in mee, snel vergeten en toch leren van bepaalde situaties en zich opmaken voor de lastige uitwedstrijd van volgende week: zondag in Borne tegen koploper Borhave 2.