20 april 2024
Home » Sport » Grol DA1 – HCL Groessen/ Loo DA1

GROENLO – Weer een moeilijke wedstrijd voor de dames van Grol. Het begon goed met een doelpunt in de bovenhoek, daarna veel kansen, maar die werden achter elkaar gemist. Dit was Grol niet gewend. De tegenstander ging wel scoren. Ze konden tot 4-2 redelijk in de buurt blijven, maar veel individuele acties die niet tot doelpunten leidden, gaf HCL de mogelijkheid om uit te lopen tot 2-7 bij rust.

Na een moeizame eerste helft, ook voor de tegenstander die ook moeite hadden om te kunnen scoren, herpakte Grol zich in de tweede helft. Door de gevaarlijkste speler van Groessen vast te zetten en door snelle aanvallen met prima doelpunten kwamen Grol terug tot 11-11. Nikki hield nog twee strafschoppen tegen, maar desondanks kon Grol, met nog een paar minuten te spelen, helaas niet uitlopen. Er waren nog mooie kansen op de cirkel, maar die werden door de goed leidende scheidsrechter afgefloten. Gelukkig werd uiteindelijk wel een gelijkspel veiliggesteld: 14-14 werd het uiteindelijk. Een ontzettend goede tweede helft hebben de meiden gespeeld. Petje af!

Zondag 16 december speelt Grol DA1 om 12.00 uur tegen de nummer 3 spelen van de ranglijst Sani4all/Artemis’15 DA1 in Doetinchem. Het is dan zaak voor de meiden om de tweede plek op de ranglijst voor het kerstreces veilig te stellen.