19 april 2024
Home » Sport » HV Grol E1 – Pacelli E1

GROENLO – Grol E1 mocht de eerste wedstrijd van het seizoen tegen het altijd fanatieke Pacelli uit Zieuwent spelen. Beide partijen moesten even wennen aan het teamspel.

Een aantal ballen die even niet zo gericht gegooid werden en ballen die net niet gevangen konden worden, zorgden ervoor dat de ballen rechtstreeks naar de tegenpartij gingen.

Lange tijd ging het gelijk op. Er waren een paar mooie kansen. Toen er iets meer druk werd gezet werd er na een tijdje toch gescoord door de meiden van Grol. De ruststand werd 3-1.

De tweede helft liep Grol iets uit tot 5-1, maar toen kreeg Pacelli de smaak te pakken. Met als gevolg 2 doelpunten in 2 minuten. Gelukkig kon Grol het weer oppakken en konden ze de wedstrijd uitspelen. Daardoor bleef het uiteindelijk 5-3. Al met al een fijn begin van het seizoen.