19 april 2024
Home » Sport » HV Grol E2 tegen UGHV E1

GROENLO – Op zondag 8 april mochten de meiden van de E2 van HV Grol op voor de allerlaatste wedstrijd van het seizoen! Grol begon meteen aanvallend goed, zoekend naar vrije spelers, die een paar mooie schoten op doel gooiden. De tegenpartij probeerde ook te scoren, maar dankzij goede reddingen van Doutzen (die haar primeur had als keepster) bleef het tot de rust beperkt tot 3 doelpunten tegen. Ruststand: 3-3.

Vol goede moed begonnen de meiden, na de peptalk van Lorin, aan de tweede helft van de wedstrijd. Meteen een goede kans, helaas bereikt de bal het net niet. Er werd bloedfanatiek gespeeld en het bleef gelijk op gaan, ook in deze tweede helft. Nu keepte Alyssa, en ook zij stond haar mannetje. Nikki en Elize wisten twee prachtige doelpunten te scoren, waardoor Grol op voorsprong kwam te staan. 5-3 in het voordeel van Grol. De meiden strijden voor wat ze waard zijn maar ook de keeper van UGHV weet veel ballen uit het doel te houden.

4 minuten voor het einde kwam het scorebord op 5-5 te staan. Het werd nog spannender, ook het publiek werd steeds enthousiaster. Na een doelpunt van UGHV kwam Grol kort op achterstand te staan, waardoor ze alles op alles zetten om nog te winnen. In de laatste seconden kwam HV Grol nog op 6-6 door wederom een prachtig doelpunt. Wat een fantastische afsluiter van dit seizoen. De meiden zijn blij en de coaches glunderen van trots!