IdeeMedia OPEN bij de Groenlose Tennis Club.

GROENLO – In de week van 14 t/m 21 september zal op het tenniscomplex de Blanckenborg in Groenlo alweer het vierde IdeeMedia OPEN tennistoernooi worden gespeeld. Er zijn maar liefst 8 categorieën in Dames dubbel, Gemengd dubbel en Heren dubbel. Zo’n 100 deelnemers hebben zich ingeschreven in de speelsterkten 5, 6, en 7.

“Het toernooi heeft inmiddels een vaste plek gekregen in de tennisagenda van veel regionale toernooispelers en het deelnemersveld groeit nog steeds”, aldus Jacco Lenkeek, toernooileider. “We hebben spelers uit de wijde omtrek van Groenlo die daardoor hun ranking op de KNLTB kunnen verbeteren.”

Elke dag worden de deelnemers met een nieuwsmail op de hoogte gebracht van de wedstrijdenresultaten voorzien van sportieve foto’s van de vorige avond. Van het inschrijfgeld gaat een deel naar Stichting Kinderwensmobiel. De Stichting Kinderwensmobiel bezorgt kinderen met een beperking of ziektebeeld een leuke dag uit. De GTC ondersteunt deze stichting om bewustwording bij met name de jeugdleden te bevorderen dat sporten niet zomaar voor iedereen is weggelegd.

De eerste wedstrijden beginnen elke avond om 18.45 uur en duren tot ± 22.00 uur. De toegang is geheel vrij. De finalewedstrijden zijn op zaterdag 20 en zondag 21 september vanaf 11.00 uur.

Iedereen is van harte welkom op De Blanckenborg in Groenlo.


Dit bericht is 76x gezien