IdeeMedia OPEN bij de Groenlose Tennis Club.

GROENLO – In de week van 13 t/m 20 september zal op het tenniscomplex de Blanckenborg in Groenlo alweer het vijfde IdeeMedia OPEN tennistoernooi worden gespeeld. Er wordt gestreden in 8 categorieën in Dames dubbel, Gemengd dubbel en Heren dubbel. Zo’n 100 deelnemers hebben zich ingeschreven in de speelsterkten 5, 6, 7 en 8.

‘Het toernooi heeft inmiddels een vaste plek gekregen in de tennisagenda van veel regionale toernooispelers en het deelnemersveld groeit nog steeds’, aldus Jacco Lenkeek, toernooileider van het IdeeMedia OPEN. ‘We hebben spelers uit de wijde omtrek van Groenlo die daardoor hun ranking op de KNLTB kunnen verbeteren en een volle week kunnen genieten van de prachtige sport-accommodatie De Blanckenborg.’

Elke dag worden de deelnemers met een nieuwsmail op de hoogte gebracht van de wedstrijdenresultaten voorzien van sportieve foto’s van de vorige avond.

Van het inschrijfgeld gaat een deel naar Stichting Kinderwensmobiel. De Stichting Kinderwensmobiel bezorgt kinderen met een beperking of ziektebeeld een leuke dag uit. De GTC ondersteunt deze stichting om bewustwording bij met name de jeugdleden te bevorderen dat sporten niet zomaar voor iedereen is weggelegd.

U kunt deze week elke avond genieten van tennis op hoog niveau. De eerste wedstrijden beginnen elke avond om 18.30 uur en duren tot ± 22.30 uur. De toegang is geheel vrij.
De finalewedstrijden zijn op zondag 20 september vanaf 11.00 uur.

Iedereen is van harte welkom op De Blanckenborg in Groenlo.