Home » Groenlo » Jeugdtoernooi Grolse Boys weer vol gezelligheid

Jeugdtoernooi Grolse Boys weer vol gezelligheid

180

GROENLO – Afgelopen zaterdag vond onder zeer warme omstandigheden een D en C-toernooi plaats op het Wilgenpark. Het toernooi werd georganiseerd in het kader van het 70-jarig bestaan van de vereniging. Officieel spreken we tegenwoordig over JO13 en JO15, maar in de volksmond is het nog altijd de D en C-jeugd. Diverse grote buurverenigingen waarderen dit toernooi, omdat het klein en gezellig is voor veel aandacht heeft voor met name lagere elftallen, die soms toch wat minder aandacht krijgen. Deelnemers waren teams van Erix, Longa’30, HSC’21, FC Winterswijk, FC Trias, SV Grol en natuurlijk Grolse Boys.

’s Morgens bij het D-toernooi was het aanvankelijk nog wat koel, maar in de loop
van de dag werden de temperaturen steeds hoger. Er is dan ook heel wat water en ranja door heen gegaan. Grolse Boys trakteerde, vanwege het jubileum, alle deelnemers op ijs. Het toernooi werd gewonnen door Longa JO13-3, terwijl Grol JO13-3 en JO13-4 respectievelijk 2e en 3e werden. Bij Koning Voetbal, waarbij de bal in de openingen van verschillende wasmachines en droogtrommels, geschoten moesten worden, werd Grol JO13-3 winnaar. De prijs voor beste keeper ging naar Gent Shala van Grolse Boys en de prijs voor beste speler ging naar Jip Esselink van Longa’30.

In de middag stonden 8 elftallen (JO15) aan de aftrap van het C-toernooi. Hier werd in een spannende finale Longa JO15-4 de winnaar. Tegenstander Grolse Boys kwam wel met 2-0 voor te staan, maar ondertussen werd de verdediging een beetje verwaarloosd, waardoor Longa toch nog als winnaar uit de bus kwam. Derde werd Trias JO15-5. Hier ging de prijs voor beste keeper naar Altan Yaman van Grolse Boys. De beste speler was een meisje van Erix uit Lievelde. De trofee van Koning Voetbal werd gewonnen door HSC’21 JO15-3.

We danken hierbij de sponsoren Poelhuis Sportartikelen en EP Groot Zevert voor het beschikbaar stellen van de prijzen. Natuurlijk werden ook de scheidsrechters en het kantinepersoneel bedankt met een welgemeend applaus.