Lange dagen tijdens eerste Outdoor Vragender


VRAGENDER – Paardensportcentrum Lichtenvoorde organiseerde altijd al indoorevenementen, maar sinds 1 april ook buitenconcoursen. De eerste editie van Outdoor Vragender wordt donderdag 11 tot en met zondag 14 mei verreden en de springruiters hebben zich massaal aangemeld voor de wedstrijden op de nieuwe, schitterende buitenpiste.

Op donderdag wordt vanaf 9.30 uur in de klasse L, M, Z en ZZ gereden. Op vrijdag zijn vanaf 12.00 uur de klasse BB, B en L aan bod. Op zaterdag gaan de parcoursen weer de hoogte in. Na de klasse Z en ZZ volgt rond 15.00 uur de Grote Prijs op 1.40m niveau. Bekende namen uit hippische kringen die deelnemen aan de Grote Prijs zijn Remco Been, Conor Drain, Kevin Olsmeijer, Patrick van der Schans en Zoï Snels, maar ook lokale favorieten als Micky Morssinkhof, Ester Blekkink en Kim Bril.

Op zondag is er vanaf 10.00 uur een volle dag ponysport, waarbij de deelnemers in de klasse L tot en met ZZ zich kunnen selecteren voor de ponyfinales tijdens het internationaal springconcours Outdoor Gelderland. De toegang is alle dagen gratis.

Voor meer informatie www.psclichtenvoorde.nl