Home » Sport » LHC Dames 1 – HV Pacelli 1 (16-11) 27-23

LHC Dames 1 – HV Pacelli 1 (16-11) 27-23

290

ZIEUWENT – Afgelopen zaterdag speelden de dames een uitwedstrijd tegen LHC in Lemelerveld. LHC staat op een derde plek met en Pacelli staat op een mooie 5de plek. Het kon een spannende wedstrijd gaan worden. De thuiswedstrijd in de eerste helft van de competitie heeft Pacelli verloren. Het was dus een revanche voor Pacelli.

Tijdens de voorbereiding werd duidelijk gemaakt dat LHC een hele snelle ploeg is en dat ze het vooral van de snelle aanvallen moeten hebben. We moesten allemaal bij een mannetje blijven en de man met bal vastzetten. We begonnen niet goed aan de wedstrijd en we hielden ons niet goed aan de afspraak. In een kwartier tijd stond het 8-1 voor LHC. Pacelli werd daarna wakker en ging knokken voor de punten. Dit resulteerde in een ruststand van 16-11 in het voordeel van LHC.

In de rust werd genoemd dat we de snelle aanvallen er nog meer uit moesten halen. Als Pacelli dat zou gaan doen, kon de tweede helft erg spannend gaan worden. En wie weet kon Pacelli een stunt uit gaan halen.

De tweede helft begon Pacelli erg sterk. Ze kwamen steeds dichterbij LHC, ondanks dat LHC nog doelpuntjes mee pikte. De dekking van Pacelli stond erg goed en de snelle aanvallen van LHC werden er bijna allemaal uitgehaald. Pacelli bleef knokken en vechten voor de doelpunten. Met nog 10 minuten te spelen stond Pacelli nog maar 2 doelpunten achter. Het werd steeds spannender in de wedstrijd. Helaas was dit niet genoeg en kon LHC in de laatste paar minuten nog een paar keer scoren. Hierdoor kwam de eindstand op 27-23 in het voordeel van LHC. De dames van Pacelli hebben goed gewerkt en goed geknokt om zo dicht mogelijk bij LHC te blijven. De tweede helft is gewonnen door Pacelli, helaas was dit net niet goed genoeg. Op naar de volgende wedstrijd.

Aankomende zaterdag 31 januari spelen de dames van Pacelli om 19:30 uur een thuiswedstrijd tegen GOconnectIT/Fortissimo. De dames gaan er weer vol tegen aan om de punten in Zieuwent te houden.