25 april 2024
Home » Lichtenvoorde » Lichtenvoordse Cross Triathlon 2015

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

LICHTENVOORDE – Zwembad Meekenesch, z.p.c. LIVO, WTC Keitrappers en Lopersgroep ’90 bundelen voor het tweede jaar de krachten. Zo komt na het grote succes van vorig jaar wederom op zondag 4 oktober een Lichtenvoordse Cross Triathlon, waarbij we de drempel nog lager leggen! De 1/16 is dit jaar niet alleen voor de jeugd maar ook voor volwassenen en teams!

In 2014 had Jeroen Scheuter (Zwembad Meekenesch), het initiatief om in Lichtenvoorde een triathlon te organiseren. Hij kwam hierover in contact met Raymond Wopereis (voorzitter z.p.c. LIVO) en Simone Holweg (vrijwilliger zwembad en LIVO lid). Zowel Raymond als Simone zagen het helemaal zitten en wilden graag helpen met de organisatie. Niets mooier en logisch om hier ook de hardloop- en wielervereniging bij te betrekken. Jacqueline Jurjus (Lopersgroep ’90) en André ten Have (WTC Keitrappers) waren meteen enthousiast. Zie hier het bestuur van Triathlon Lichtenvoorde. Ieder heeft hierin zijn of haar eigen taak in zijn of haar eigen professie.

Een streven in 2014 was om voor de eerste keer 100 deelnemers te laten starten. Wij waren blij verrast dat er zelfs 136 deelnemers aan het evenement meededen! Natuurlijk valt er elk jaar weer wat te verbeteren. De feedback is verwerkt en daarom gaan we samen weer zorgen dat de deelnemers en de bezoekers op zondag 4 oktober 2015 een plezierige en sportieve dag gaan beleven aan de Lichtenvoordse Cross Triathlon!

Locatie: Zwembad Meekenesch Lichtenvoorde, Kerkhoflaan 5, Lichtenvoorde