Marveld ATB-tocht Groenlo

GROENLO – Zaterdag 30 december organiseert de ‘Ren en Toerclub Groenlo’ (RTCG) weer haar klassieker onder de Achterhoekse veldtoertochten, de Marveld ATB-tocht.

Na 21 jaar gestart te zijn vanaf Marveld Recreatie zal er dit jaar gestart worden vanaf tennis- en golfcomplex De Blanckenborg in Groenlo. Dit complex is tevens onderdeel van Marveld Recreatie en voorziet volgens de organisatie nog beter als start- en finish locatie van deze tocht.

Tussen 8.30 en 10.00 uur kan er gestart worden voor een route van 35, 45 of 55 kilometer. De route voert de deelnemers over een geheel uitgepeild parcours door het Achterhoekse coulisselandschap van Grolle tot Rekken en van Lievelde tot het Duitse Zwillbrock. Traditiegetrouw doorkruist de tocht weer de ‘Kneipe von Ludwig’. Dit is tevens de pauzeplek en er is een reparatiestand van Goossens Groenlo aanwezig.

Deelnamekosten zijn €6,- en voor NTFU-leden €5,-. Voor NTFU en KNWU leden is er de mogelijkheid om elektronisch in te schrijven met de ledenpas bij de stand Scan&Go. Met de deelname steunen de fietsers automatisch het goede doel ‘Kanjers voor Kanjers’ en het Duitse goede doel ‘Aktion Lichtblicke’.

De Blanckenborg: Oude Winterswijkseweg 45a 7141 DE Groenlo

Website: http://www.rtcg.nl